Over mij

IMG_0001

Mijn studieachtergrond en werkervaring

Na de master Communicatie- en Informatiewetenschappen (MA – drs.) en een fulltime baan als Content Management Associate bij Booking.com ben ik in november 2011 begonnen met het schrijven van webteksten. In april 2012 besloot ik onder de naam Middelbeek tekst & vertaling fulltime aan de slag te gaan als freelance tekstschrijver, redacteur & vertaler. Sindsdien houd ik mij fulltime bezig met het (her)schrijven van (SEO) teksten en blogs, het redigeren van blogs en vertalingen (NL & EN), en het vertalen van Engelse teksten naar het Nederlands en Nederlandse teksten naar het Engels.

Mijn passie voor de Engelse taal is ontstaan tijdens mijn studietijd in Canada. Mijn uitstekende kennis van de Nederlandse taal heb ik onder meer te danken aan mijn studie aan de faculteit der letteren.

Mijn vaardigheden

Als zelfstandig professional betaalt u voor mijn diensten een zeer schappelijk tarief. U kunt een offerte aanvragen via de contactgegevens op de pagina contact. Ik werk nu ruim vijf jaar als zelfstandig tekstschrijver, redacteur en vertaler en ben niet anders gewend dan om te gaan met deadlines. Aangezien veel van de teksten die ik schrijf, redigeer en vertaal direct online worden gepubliceerd, heb ik uiteraard ook een goed oog voor detail.