Maadrittenkaart blogs & webteksten

Op een andere plek op deze website schreef ik al dat SEO-teksten belangrijk zijn voor de vindbaarheid van uw website, maar dat commerciële blogs ook een positieve bijdrage leveren aan het vergroten van de bezoekersaantallen. Bij blogs is het dan wel belangrijk dat u met regelmaat een nieuwe blog plaatst. Minimaal twee blogs per maand is wat dat betreft zeker aan te raden.

 

Maandrittenkaart blogs

 blogs, webteksten, bloggen

Maandelijks bloggen

Ik begrijp als geen ander dat u wellicht wel de intentie heeft om twee keer per maand te bloggen, maar dat dit er door tijdgebrek gewoon niet van komt. Of dat u gewoon niet genoeg inspiratie heeft om steeds maar weer een blog uit uw mouw te schudden. Daarom heb ik een speciale maandrittenkaart voor blogs in het leven geroepen. Voor een vaste prijs schrijf ik elke maand minimaal twee blogs van maximaal 500 woorden. Het enige dat u nog hoeft te doen is het onderwerp en de SEO zoekwoorden (mits van toepassing) aan te leveren. Natuurlijk denk ik zelf ook graag mee over de onderwerpen voor uw blogs. Indien uw website in WordPress is gebouwd, dan kan ik de blog ook voor uw plaatsen. Indien gewenst plaats ik de blog ook op socialmedia-kanalen naar keuze.

Aangezien u ook weleens behoefte heeft aan een nieuwe webtekst, kan er binnen de maandrittenkaart worden gekozen tussen een blog of webtekst. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om de maandrittenkaart uit te breiden naar vier blogs per maand.

 

Interesse?

Indien u interesse heeft in bovenstaande aanbieding, kunt u een e-mail sturen naar info@middelbeektekstvertaling.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.