Op een andere plek op deze website schreef ik al dat SEO-teksten belangrijk zijn voor de vindbaarheid van je website, maar dat commerciële blogs ook een positieve bijdrage leveren aan het vergroten van de bezoekersaantallen. Bij blogs is het dan wel belangrijk dat je met regelmaat een nieuwe blog plaatst. Minimaal twee blogs per maand is wat dat betreft zeker aan te raden.

 

Maandrittenkaart blogs

 blogs, webteksten, bloggen

Maandelijks bloggen

Ik begrijp als geen ander dat je wellicht wel de intentie hebt om twee keer per maand te bloggen, maar dat dit er door tijdgebrek gewoon niet van komt. Of dat je gewoon niet genoeg inspiratie hebt om steeds maar weer een blog uit je mouw te schudden. Daarom heb ik een speciale maandrittenkaart voor blogs in het leven geroepen. Voor een vaste prijs schrijf ik elke maand minimaal twee blogs van maximaal 500 woorden. Het enige dat je nog hoeft te doen is het onderwerp en de SEO zoekwoorden (mits van toepassing) aan te leveren. Natuurlijk denk ik zelf ook graag mee over de onderwerpen voor je blogs. Indien je website in WordPress is gebouwd, dan kan ik de blog ook voor je plaatsen. Indien gewenst plaats ik de blog ook op social media-kanalen naar keuze.

Aangezien je ook wel eens behoefte hebt aan een nieuwe webtekst, kan er binnen de maandrittenkaart worden gekozen tussen een blog of webtekst. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om de maandrittenkaart uit te breiden naar vier blogs per maand.

 

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovenstaande aanbieding, kun je een e-mail sturen naar info@middelbeektekstvertaling.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.